Skip to main content
Magyarországi Képviselete logo
Magyarországi Képviselete

Keressen egy EU-központot az Ön közelében Magyarországon

Keresse meg az alábbi térképen az Önhöz legközelebbi EU-központot, ahol válaszokat kaphat az Európai Unióval kapcsolatos általános kérdéseire. A központok típusai:

  • A EUROPE DIRECT központok közelebb hozzák Európát a helyi emberekhez, és elősegítik az EU jövőjéről szóló vitákban való részvételt. A központok az EU szakpolitikáival, programjaival és prioritásaival kapcsolatos kérdésekre válaszolnak. A központ munkatársai proaktívan és folyamatosan együttműködnek annak érdekében, hogy a polgárok és más érdekeltek sajátjuknak érezzék az európai projektet.
  • Az Európai Dokumentációs Központok (EDC) támogatják az EU-integrációval kapcsolatos oktatást és kutatást. Válogatott dokumentumokat kínálnak az európai ügyekkel kapcsolatban, és arra ösztönzik a tudományos közösséget, hogy vegyenek részt az EU jövőjéről szóló vitában.

Ha valamilyen speciális témával foglalkozó szakhálózat EU-központját keresi az Ön régióján belül, használja az Európai Unió a közelemben térképet. Itt szűrhet földrajzi hely vagy konkrét téma alapján (például: fogyasztók, munka, tanulás, környezetvédelem).