Skip to main content
Az Európai Bizottság logója
Magyarországi Képviselete
Együtt menni fog!

Szabadság, béke és energiafüggetlenség

Iskolabuszok Ukrajna számára

Az EU 14 millió eurót adományoz iskolabuszokra. Az iskolabuszok segítenek az ukrán gyerekeknek biztonságosan eljutni az iskolába és haza, és megkönnyítik a gyors evakuálást, ha arra szükség lenne. Ezen felül szolidaritási kampányt szervezünk, hogy 2023 elejére még több iskolabuszt adományozhassunk...

Legfrissebb hírek

illusztráció
  • Sajtócikk

Fogyasztóvédelem a zöld átállás során: a Bizottság jogszabályba foglalja a javításhoz való jogot, és kezeli a zöldrefestés jelenségét

A környezetbarát jellegre vonatkozó állításokról szóló javaslat közös kritériumokat határoz meg a környezetbarát jellegre vonatkozó, félrevezető állítások elleni fellépés érdekében. A javításhoz való jogról szóló javaslat megtakarítást eredményez, és csökkenti a hulladék mennyiségét.

Események

Az Európai Unió a közelemben

Keressen egy EU-központot az Ön közelében Magyarországon

Kiemelt témák

Az EU költségvetése Magyarországon

Magyarország a csatlakozás óta a nettó kedvezményezett tagállamok közé tartozik, azaz több támogatást kap az EU költségvetéséből, mint amennyit befizet.

Európa Pont

Képviseletünk információs és kulturális központja hasznos információkkal, izgalmas, ingyenes, európai témájú szakmai és kulturális programmal várja látogatóit.