Ugrás a fő tartalomra
Magyarországi Képviselete

Lépjen kapcsolatba az Európai Unióval

Az Európai Unió átfogó központi kapcsolattartó szolgáltatást és számos egyéb tájékoztatást, szolgáltatást, illetve többféle támogató hálózat szolgáltatásait kínálja Magyarországon és Unió-szerte.

Ha általános kérdései vannak az EU-val kapcsolatban, segítségre van szüksége konkrét információk megtalálásához, dokumentumokhoz szeretne hozzáférni, vagy uniós szakértőt szeretne igénybe venni egy eseményhez, kattintson az alábbi linkekre, hogy megtudja, hogyan hívhat fel minket, hogyan írhat nekünk, és hogy hogyan kereshet fel minket.

Telefonáljon: hívja ingyenes telefonos szolgálatunkat, és beszéljen valakivel magyarul vagy bármely más uniós nyelven.

Írjon nekünk: tegye fel kérdéseit e-mailben bármely uniós nyelven, és néhány napon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Keressen fel minket: Magyarországon: keressen EU-központot az Ön közelében.

 

Az Európai Unió átfogó központi kapcsolattartó szolgáltatást és számos egyéb tájékoztatást, szolgáltatást, illetve többféle támogató hálózat szolgáltatásait kínálja Magyarországon.

Ha kérdései vannak az Európai Unióval kapcsolatban, nem találja a keresett információkat, vagy uniós intézményekkel szeretné felvenni a kapcsolatot az EU-ban bárhol, forduljon hozzánk segítségért.

Információk azokról a tagállami és uniós szintű hatóságokról és hálózatokról, amelyekhez az uniós lakosok és az uniós székhelyű cégek és szervezetek problémáikkal fordulhatnak és panaszt nyújthatnak be.