Ugrás a fő tartalomra
Magyarországi Képviselete
illusztráció
Európa-nap 2022

és „18 év – 18 km” – EU-s futás

Koncertek

Kiscsillag
A Kiscsillag egy magyar alternatívrock-zenekar, melyet 2005-ben alapított Lovasi András, Ózdi Rezső és Bräutigam Gábor, akik a Kispál és a Borz eredeti alapító tagjai is voltak, illetve a Pál Utcai Fiúkból ismert Leskovics Gábor.
The Biebers
A The Biebers 2012-ben, Puskás Peti vezetésével alakult zenekar. A hét tagú csapatnak köszönhetünk olyan slágereket, mint a Sorry, a Valami mást vagy a Minden este, melyeket előszeretettel játszanak a rádiók és a YouTube-on is több millió megtekintésnél tartanak.
Mrs Columbo
Galambos Dorina zenekara, a Mrs Columbo eredetileg lánybandaként jazz-es köntösbe bújtatott ismert slágereket adott elő, majd elkalandozott a pop világába, de most ismét visszatér a kezdetekhez, immáron fiúkkal kiegészülve poppos jazz quartetként folytatja.

Gyerekprogramok

Ákom-bákom
Az ifjú királyfi, hogy felvidítsa öreg édesapját elhatározza, hogy megkeresi és elhozza számára azt a madarat, melynek éneke boldogsággal tölti meg szívét. Meg tudja-e szerezni a vágyott madarat, és ha igen sikerül-e hazaérnie? Kiderül a meséből, melyben sokak által ismert népdalok csendülnek fel.
Kaláka
A Kaláka legkedveltebb gyerekdarabjaiból áll ez a műsor. Felhangzanak többek között Kányádi Sándor, Weöres Sándor, Tamkó Sirató Károly, Móra Ferenc, Hajnal Anna verseire írott dalok a sokak által kedvelt lemezek (A pelikán; Nálatok laknak-e állatok?; Ukulele; Az én szívemben boldogok a tárgyak...
illusztráció
Az AdniJóga egy társadalmi vállalkozás, melynek célja, hogy fenntartható módon juttassa el a jóga meditatív, testi és lelki harmóniára ösztönző elemeit nehéz élethelyzetbe kényszerült emberekhez, akiknek egyébként nem lenne lehetősége jógázni.

"18 év – 18 km" EU-s futás

Az Európa-nap budapesti programjairól

Ünnepeljük együtt az Európa-napot 2022. május 8-án, vasárnap a Szabadság téren! 

Koncertekkel, EU-s információkkal, változatos családi és gyerekprogramokkal, kreatív foglalkozásokkal, kvízekkel és játékokkal várjuk a látogatókat. Az eseményen szolidaritásunkat is kifejezzük Ukrajnával. 

Minden program ingyenes. Találkozzunk az Európa-napon a Szabadság téren!

európa nap 2022 logók

Európa-napi programok országszerte