Ugrás a fő tartalomra
Magyarországi Képviselete
Képzések és műhelytalálkozók

Nőnap – Új egyensúly: Soma Mamagésa

Nőnap alkalmából Soma Mamagésa az Európa Pontban!

A lelki béke és nyugalom megtalálása létfontosságú mindannyiunk számára, még ha ez nem is mindig tudatosul bennünk. Állandóan a boldogsághoz vezető utat fürkésszük, igyekszünk felkutatni megszerezni, elsajátítani azokat a javakat, készségeket, amelyekben a boldogság kulcsát véljük látni. Ehhez sokszor áldozatot kell hoznunk.

A többi érzéshez hasonlóan azonban a boldogság sem tartós, hanem átmeneti állapot. Minél inkább törekszünk elérni, annál könnyebben alakulhat ki szorongás vagy depresszió. Ebbe az állandó körforgásba könnyen bele lehet fáradni, ami végül kiégéshez vezethet.

Vajon miből érezhetjük, ha beleragadtunk a körforgásba, és hogyan léphetünk ki abból? Milyen áldozatot érdemes hoznunk a lelki béke megtalálásához? Hogyan célszerű felépíteni a boldogsághoz vezető utat? Ezek a kérdések a nők életében létfontosságúak, megválaszolásuk élethosszig tartó folyamat.

Vendégünk Soma Mamagésa, az Új Egyensúly életszemléletformáló portál és a Segítek Egy Családot jótékonysági kezdeményezés létrehozója és tulajdonosa, spirituális tanító és író, életszemléleti tanácsadó, énekesnő, előadóművész, az új nő megszületését elősegítő 808 nő teremtő ereje rendezvény(ek) megálmodója és szervezője.

Az est házigazdája Gyárfás Dorka újságíró.
 

  • kultúrpolitika | oktatáspolitika | Európai Unió
  • 2024. március 7., csütörtök, 18:00 - 20:30 (CET)
  • Budapest, Magyarország
  • Élőben követhető

Gyakorlati tudnivalók

Időpont
2024. március 7., csütörtök, 18:00 - 20:30 (CET)
Helyszín
Európa Pont
Budapest, Lövőház utca 35., 1024, Magyarország
Nyelvek
magyar
Ülések száma
Budapest

Leírás