Ugrás a fő tartalomra
Magyarországi Képviselete
Sajtócikk2023. június 27.Magyarországi képviseletOlvasási idő: 1 perc

Az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete pályázatot hirdet a Team EUROPE DIRECT hálózatban való részvételre

Team EUROPE DIRECT logó

A Team EUROPE DIRECT egy független, uniós témákban és kommunikációban egyaránt jártas szakértőkből álló hálózat, melynek célja az Európai Unióról folytatott nyilvános vita ösztönzése. A hálózat tagjai függetlenek, és nem a Bizottság nevében nyilatkoznak. Megfelelően alátámasztott, objektív és torzításoktól mentes információkat adnak át közönségüknek az Európai Unióról. Szakterületük alapján előadóként vagy akár szervezőként, moderátorként, facilitátorként tevékenykednek, miközben a közösségi médiában is jelen vannak, és/vagy amilyen mértékben lehetséges, kapcsolatban állnak a médiával.

A Képviselet e tevékenységek végzését különféle formákban kérheti, mint például előadások tartása, részvétel nyílt vitákon, panelbeszélgetéseken, konferenciákon, egyéb eseményeken, rádió-/televíziós műsorokban való szereplés, workshopokon, képzéseken való részvétel, újságcikkek publikálása stb.  A tagok maguk is javasolhatnak ilyen tájékoztatási tevékenységeket, ezekhez azonban a Képviselet jóváhagyása szükséges.

A jelentkezés benyújtási határideje 2023. október 31. (meghosszabbított határidő)

A pályázati  felhívással kapcsolatos kérdéseket a következő e-mail címre lehet küldeni: COMM-REP-BUD-RELAYSatec [dot] europa [dot] eu (COMM-REP-BUD-RELAYS[at]ec[dot]europa[dot]eu)

Jelentkezés

 

Azoknak, akik a Team EUROPE DIRECT tagjai szeretnének lenni, a következő dokumentumokat kell benyújtaniuk:

 • jelentkezési lap (angolul);
 • motivációs levél (magyarul), amely tartalmazza a jelentkező tevékenységének helyszínét, szakterületeit és kommunikációs készségeit; valamint listázva az elmúlt két évben tartott (i) előadásait és egyéb aktív szerepeléseit pl. konferenciákon, workshopokon; (ii) tudományos publikációit; és (iii) az elmúlt hat hónap médiamegjelenéseit.
 • önéletrajz (magyarul).

Letölthető dokumentumok

 1. Pályázati felhívás2023. június 27.
  Pályázati felhívás - Team EUROPE DIRECT

   

 2. Egyetértési megállapodás2023. június 27.
  Egyetértési megállapodás - Team EUROPE DIRECT

   

Leírás

Közzététel dátuma
2023. június 27. (Legutóbbi frissítés: 2023. szeptember 21.)
Szerző
Magyarországi képviselet